INSUSIRI FIZIOLOGICE
- soi nearistat;
- alungirea paiului: semi-timpurie;
- aparitia spicului: semi-timpurie;
- talie plantelor: mica-medie;
- boabe de duritate medie si uniformitate foarte buna;
- toleranta la inghet: tolerant;
- toleranta la cadere: tolerant;
- toleranta la seceta: tolerant;
TOLERANTA LA BOLI
- fainare (Erysiphe graminis): foarte putin sensibil;
- rugina galbena ( Puccinia striiformis): foarte putin sensibil;
- rugina bruna ( Puccinia recondita): sensibil;
- fuzarioza spicelor (Fusarium culmorum): putin sensibil;
- septorioza (Septoria tritici): putin sensibil;
INDICI DE CALITATE
- continut de proteina: 12-16 %;
- energie: 220-250;
- segment de panificatie: grau de calitate superioara;
- potential de productie ridicat;
- MMB: 46 g;
RECOMANDARI TEHNOLOGICE
- zonare: in toate zonele de cultura ale graului din Romania;
- densitatea optima: 400-450 boabe germinabile/m2;